Onze Werkwijze

Samen met u bespreken wij vrijblijvend de uit te voeren werkzaamheden door.

Shipservice

Na het bepalen van de kwaliteit, de grondstoffen en tijdsbestek brengen wij zo spoedig mogelijk een gepaste offerte aan u uit. Deze wordt indien gewenst graag toegelicht. Na een overeenstemming kunnen wij de werkzaamheden inplannen of indien gewenst en mogelijk direct voor u uitvoeren.

Het cleanen is afhankelijk van de omgeving. Machinekamers en watertanks hebben een andere aanpak nodig als het onderschip.

Shipservice

Aanvang van de werkzaamheden kan met hydrojet of hogedruk plaatsvinden. De mogelijkheid bestaat om ter plaatse te stralen. In sommige gevallen moet er zuiver handwerk geleverd worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Na inspectie en eventueel dikte-inspectie wordt er een speciale primer of coating aangebracht.

Shipservice

De dikte en soort primer wordt vooraf bepaald. Na het drogen hiervan kan met aflakken begonnen worden in de vorm van handwerk of spuiten al naar gelang dit toegelaten wordt door het te schilderen behandelen product of de omgeving.

Het aflakken van het te behandelen product is net zo belangrijk als de voorbereiding ervan.

Shipservice

Voor elk door ons af te lakken product gebruiken wij onze kennis zo goed mogelijk. Dit om het juiste resultaat te behalen en om jarenlang geen onderhoud meer te hebben aan het door ons behandelde product. Het onderhoud is voor u immers tijdverlies. Wij proberen uw zo snel mogelijk weer in de vaart te helpen.

Nuttige informatie

Shipservice gaat systematisch en professioneel te werk

Wij besteden veel aandacht aan de voorbewerking van een object en aan de wettelijke- en milieu-eisen die gesteld zijn. Zo wordt een goede basis gelegd voor vakwerk. Bij de afwerking worden professionele gereedschappen en producten gebruikt. Hiermee kan in een kortere tijd een optimaal resultaat worden behaald. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het resultaat zal u niet teleurstellen.

Shipservice Uw partner

Top